Algemene voorwaarden

1.0 Onze winkel

Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt plaats op beursdagen, metaaldetector rally’s en via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer: 71522085. Wij dragen BTW af aan de Belastingdienst over ieder verkocht artikel.

Wij willen een prettige samenwerking tussen ons en onze klanten, en streven ten alle tijden naar optimale klantvriendelijkheid, netheid en snelheid.

2.0 Bestellen

Bestellingen kunnen alleen gedaan worden via de webwinkel. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt U een automatisch verzonden e-mail ter bevestiging dat uw bestelling is ontvangen.

Hierin vind U verdere gegevens om uw betaling te voldoen. Heeft U binnen enkele minuten, na het afronden van uw bestelling, géén mailtje ontvangen?  Neem dan even contact op via e-mail (of is onze automatische email in uw SPAM terecht gekomen? Of heeft u per abuis uw emailadres niet helemaal goed ingevoerd?)

Bestellingen kunnen door Showmycollection.com ,zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

(Incidenteel kan het voorkomen dat u samen met iemand anders winkelt en dat beide klanten een artikel bestellen dat nog niet op GERESERVEERD staat. Het artikel is dan voor diegene die het eerste de bestelling heeft verstuurd)

 3.0 Prijzen

Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. verzendkosten. Mocht er per abuis een verkeerde prijs op de site vermeld staan, dan geldt altijd de door Showmycollection.com , in de  bevestigingsmail, aangegeven prijs.

 4.0 Verzendkosten

Showmycollection.com is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van een zending tijdens transport door PostNL.  Mocht een zending zoek raken dan zal Showmycollection.com alles in het werk stellen om uw bestelling alsnog boven water te krijgen.

 5.0 Betaling

Onmiddellijk na het afronden van uw bestelling vindt U uw orderbevestiging, met de betalingsgegevens en uw ordernummer, in uw mailbox. Indien U binnen enkele minuten geen orderbevestiging heeft ontvangen, check dan uw spam map, of neem anders contact met ons op via e-mail.

(ALLEEN BIJ OVERBOEKING BETAALOPTIE) U kunt het totaalbedrag overmaken op ons bankrekeningnummer onder vermelding van het ordernummer !! Wij werken met internet bankieren dus wij zien iedere dag welke betalingen zijn bijgeschreven. Bij betaling (via internet) vanaf uw eigen bankrekeningnummer zijn meestal de volgende dag in ons bezit. Betalingen gedaan via overschrijvingsformulieren duren altijd een dag of vijf. Betalingen via Ideal zijn direct bij ons binnen.

 6.0 Annuleren

Als u betaalt via iDEAL of andere betaalverwerker dan is de koop meteen gesloten. Showmycollection.com zal dan ook zo snel als mogelijk het gekochte artikel versturen naar het tijdens de bestelling door u opgegeven adres. Mocht u onverhoopt toch een fout gemaakt hebben bij het bestellen dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij zullen dan in overleg een goede oplossing vinden.

7.0 Verzenden

Er wordt 5 dagen per week verzonden (incidenteel ook op zaterdag). Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 2 werkdagen te versturen.

8.0 Retour zenden / Herroepingsrecht

U heeft als koper via internet het recht op herroeping. U kunt  zonder opgaaf van redenen het aangekochte product binnen 100 werkdagen na ontvangst retourneren. Deze afkoelingsperiode is vastgelegd in de “Wet kopen op afstand”. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt, in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. Artikelen die op bestelling worden gemaakt of zijn gepersonaliseerd en artikelen uit de groothandelsafdeling worden niet geruild en/of retour genomen. Ga voor meer informatie over het retourneren van producten naar de volgende pagina. (https://www.showmycollection.com/retourneren)

Bij een aanwijsbare fout door ons bedrijf (verkeerde maat/kleur/model of dergelijke) zijn de kosten van retour sturen voor rekening van Showmycollection.com en zullen achteraf aan u vergoed worden.

Reeds betaalde bedragen worden na ontvangst van het geretourneerde product binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald. Bij het niet aannemen van een pakket van de postbode worden de retourverzendkosten ook verrekend met het reeds betaalde bedrag.

Voor het retour zenden van artikelen dient U eerst contact op te nemen met Showmycollection.com. Kosten voor retour zenden en door Showmycollection.com nieuw te maken verzendkosten zijn voor rekening van Showmycollection.com.

Bij retour zenden van artikelen hebben wij u naam, rekeningnummer en ordernummer nodig. Na bevestiging van Showmycollection.com kan het artikel retour gestuurd worden (goed verpakt en voldoende gefrankeerd !!) Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIMMER geaccepteerd en komen dus retour afzender.

9.0 Aansprakelijkheid

Showmycollection.com is nimmer aansprakelijk voor enigerlei door U geleden schade aan uw bezittingen, eigendommen of lichaam door gebruik van door Showmycollection.com geleverde goederen. Leest u voor gebruik dan ook altijd eerst de meegeleverde handleiding of instructies goed door !!

10.0 Klachten/vragen

Met klachten en of vragen kunt U altijd een E-mail sturen naar Klantenservice@showmycollection.com.  Iedere klacht/opmerking word vanzelfsprekend met uiterste zorg behandeld, en wij zullen ten alle tijden proberen om uw klacht in samenspraak met U op te lossen.

11.0 Privacy

Door U aan Showmycollection.com verstrekte persoonlijke gegevens zullen nooit of te nimmer beschikbaar gesteld worden aan derden. Ze worden alleen gebruikt voor afhandeling van uw bestelling en indien Showmycollection.com wettelijk verplicht is om deze ter inzage aan te bieden. Indien persoonlijke gegevens op een andere manier gebruikt worden zal hiervoor altijd uw schriftelijke toestemming gevraagd worden.

12.0 Tips en adviezen

Tips en adviezen met betrekking tot de aangeboden artikelen en de website horen wij GRAAG van U en zijn altijd welkom !!

13.0 Disclaimer

Alle zaken waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan Showmycollection.com

Indien wij via justitiële weg aansprakelijk zijn bevonden voor door U geleden schade, zal de maximale vergoeding het totaalbedrag van uw bestelling zijn.