Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Showmycollection.com kunt u kiezen uit vijf verschillende betaalmethoden:

Klarna

iDEAL.

BanContact/MisterCash.

DIRECTebanking.

PayPal / Creditcard

Klarna – Achteraf betalen (Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Finland)

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App

iDEAL

De makkelijkste manier om via het internet te betalen is iDEAL. Wanneer u beschikt over internetbankieren bij één van de onderstaande banken kunt u betalen met iDEAL. Betalen gaat eenvoudig met behulp van internetbankieren en de betaling wordt binnen een paar minuten afgerond.

De voordelen van iDEAL op een rij:

– De betaling wordt direct verwerkt.

– Makkelijk en snel afronden van uw bestelling.

– In een vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

– Gratis aangeboden door Showmycollection.com.

PayPal / Creditcard

Paypal is wereldwijd het meest bekende en gemakkelijke betaalsysteem waarmee u veilig wereldwijd kunt betalen of betalingen kunt ontvangen. Een belangrijke reden om PayPal te gebruiken is de veiligheid. PayPal biedt extra bescherming Door uw financiële en prive gegevens verborgen en privé te houden. Personen waarnaar u geld overmaakt zien uw bak en creditcard gegevens niet.

BanContact/MisterCash

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking hiervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U voert uw banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel van de bank (bijvoorbeeld de paslezer). De betaling wordt direct afgehandeld waardoor de verzending geen vertraging oploopt.

DIRECTebanking/SofortBanking

DIRECTebanking is eenvoudig en veilig als betaalwijze in het buitenland. De betaling zal binnen paar minuten afgerond worden. Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren . DIRECTebanking is beschikbaar in de volgende landen:

Duitsland
Oostenrijk
Zwitserland
Polen
Italie
Spanje
Belgie
Nederland