Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Showmycollection.com kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

Creditcard

Klarna

iDEAL

BanContact/MisterCash

KBC / CBC Betaalknop

DIRECTebanking

PayPal / Creditcard

EPS

Giropay

Przelewy24

Apple Pay

Creditcard

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard.Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. We accepteren Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi.

Klarna – Achteraf betalen (Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Finland)

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App

iDEAL

De makkelijkste manier om via het internet te betalen is iDEAL. Wanneer u beschikt over internetbankieren bij één van de onderstaande banken kunt u betalen met iDEAL. Betalen gaat eenvoudig met behulp van internetbankieren en de betaling wordt binnen een paar minuten afgerond.

De voordelen van iDEAL op een rij:

 • De betaling wordt direct verwerkt.
 • Makkelijk en snel afronden van uw bestelling.
 • In een vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

PayPal / Creditcard

Paypal is wereldwijd het meest bekende en gemakkelijke betaalsysteem waarmee u veilig wereldwijd kunt betalen of betalingen kunt ontvangen. Een belangrijke reden om PayPal te gebruiken is de veiligheid. PayPal biedt extra bescherming Door uw financiële en prive gegevens verborgen en privé te houden. Personen waarnaar u geld overmaakt zien uw bank en creditcard gegevens niet.

BanContact/MisterCash

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking hiervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U voert uw banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel van de bank (bijvoorbeeld de paslezer). De betaling wordt direct afgehandeld waardoor de verzending geen vertraging oploopt.

Hoe werkt het?

Er zijn drie manieren om met Bancontact te betalen:

 • Mobiel apparaat met app
  Stel: je winkelt online op je smartphone. Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, wordt de app geopend waarna je met je pincode de transactie voltooit.
 • Apparaat + mobiel apparaat met app
  Stel: je winkelt online op je laptop. Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, wordt er een QR-code getoond. Deze code scan je met de Bancontact-app op je smartphone of tablet, waarna je met je pincode de transactie voltooit.
 • Apparaat + kaartlezer
  Stel: je winkelt online op je laptop. Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, vul je je kaartgegevens in. Je gaat nu naar je vertrouwde internetbankieromgeving. Je steekt je Bancontactkaart in de kaartlezer, vult de corresponderende gegevens online in en je voltooit de transactie.

KBC / CBC Betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België.

Hoe werkt het?

 • U selecteert de bank (KBC of CBC) waarmee u de betaling wilt verrichten.
 • U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan.
 • U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.
 • Na de autorisatie ontvangt u een bevestiging en wordt het product verzonden.

DIRECTebanking/SofortBanking

DIRECTebanking is eenvoudig en veilig als betaalwijze in het buitenland. De betaling zal binnen paar minuten afgerond worden. Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren . DIRECTebanking is beschikbaar in de volgende landen:

Duitsland
Oostenrijk
Zwitserland
Polen
Italie
Spanje
Belgie
Nederland

Hoe werkt het?

 • U selecteert uw land en de bank waarmee u de betaling wilt verrichten.
 • U meldt zich aan met uw gegevens voor internetbankieren.
 • U bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
 • Na de autorisatie ontvangt u een bevestiging en wordt het product verzonden.

EPS

De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk.

Hoe werkt het?

 • U selecteert uw bank uit de lijst met deelnemende banken.
 • Na het selecteren van de bank meldt u zich aan bij de online bankomgeving.
 • In de online bankomgeving beoordeelt u de vooraf ingevulde betalingsgegevens.
 • Als alle informatie juist is, autoriseert u de betaling.
 • Na de autorisatie ontvangt u een bevestiging en wordt het product verzonden.

Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde en een van de meest gebruikte betaalmethode is in Duitsland.

Hoe werkt het?

Wanneer je ervoor kiest om via Giropay te betalen, verloopt de betaling als volgt:

 • Selecteer uw bank in de lijst met deelnemende banken.
 • Na het selecteren van de bank, logt u in op de omgeving van het internetbankieren.
 • In de omgeving van het internetbankieren bekijkt u de vooraf ingevulde betalingsgegevens.
 • Indien alle informatie correct is, geeft je toestemming voor de betaling.
 • Na autorisatie ontvangt u een bevestiging en wordt het product verzonden.

Przelewy24

Przelewy24 ondersteunt 165 banken en diverse andere betaalmethodes en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van Polen.

Hoe werkt het?

 • Selecteer Przelewy24 als betaalmethode in de webshop.
 • U wordt automatisch doorgestuurd naar het systeem van Przelewy24. Hier kiest uw bank.
 • Daarna wordt u automatisch doorgestuurd naar de internetbankier omgeving van de gekozen bank. Hier handelt u de transactie af zoals gebruikelijk bij die bank. Hiervoor heeft u maximaal 1 uur de tijd.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Hoe werkt het?

Ons systeem detecteert automatisch of u betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID.

The valuation of www.showmycollection.com at Webwinkel Keurmerk customer reviews is 9.6/10 based on 220 reviews.