Zakelijk

Grote afname:

Heeft u producten gezien waarvan u een groot aantal wilt afnemen (>100)? Showmycollection.com geeft korting tot wel 10% of meer op een grotere afname van producten. Laat ons weten wanneer u uiterlijk de producten nodig heeft en wij gaan ons uiterste best doen om de producten op tijd te leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@showmycollection.com.

Nieuwe producten:

Bent of kent u een leverancier van producten die passen in ons assortiment? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leveranciers en de nieuwste ontwikkelingen op verzamelaarsgebied! Graag ontvangen wij zoveel mogelijk informatie over misschien wel ons toekomstige assortiment. Stuur een mail naar info@showmycollection.com en u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Mogelijkheden en samenwerking:

Voor Showmycollection.com is elk idee een mogelijkheid.

Wilt u bijvoorbeeld:

– Een prijsvraag organiseren en bent u daarvoor op zoek naar originele prijzen? Showmycollection.com heeft hier ervaring in en staat open voor verzoeken.

– Een artikel schrijven over Showmycollection.com? Hier werken wij graag aan mee en zijn bereid om de nodige informatie aan te leveren.

– Een product of producten beoordelen uit onze webshop? In overleg zouden wij het product u kunnen opsturen waardoor deze door uzelf beoordeeld kan worden.

– Een product van ons op uw site plaatsen in de vorm van een speciale aanbiedingen? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Niets is te gek en twijfel niet om een e-mail sturen naar info@showmycollection.com.